Неделя, 9 Май 2021
Телец

Месечен хороскоп
Май 2021

611

Месечен хороскоп - Телец - Май - 01.05.2021 - 31.05.2021 година 

Май е благоприятен период за вашите професионални и бизнес начинания, които ще приключвате с финансови реализации и удовлетворение от свършеното. В сферата на инвестициите също ще имате добри находки, на фондовата борса и във всяка друга област, където сте съсредоточили интересите си. Има една важна подробност, която ако бъде спазена, делата ви ще се развиват с успех и според очакванията ви. А това е през първата седмица на май да не предприемате нищо ново.

През тези дни е най-добре да си почивате и обърнете повече внимание на партньора и семейството си. Ваканцията ще ви се отрази обновяващо на мислите и спокойствието, природата ще ви зареди с нови сили и ще градите нови планове, по които да работите през идващия период. През по-голяма част от месеца ще бъдете подвластни на емоциите и на егото си, и на стремежа ви да покажете най-доброто от себе си. Не и без доза суетност ще блестите в светлината на прожекторите, което ще ви ласкае и прави щастливи. Похвално е, че няма да сте лишени от желание да помагате, да сте полезни и с чувство на състрадателност ще се отнесете към нуждите на обкръжението си. Полезно е да разграничавате ласкателите от истинските приятели и хората, които търсят вниманието ви за користни цели, защото може да се окажете елегантно подведени и набързо да се разделите с парите си.

Установявайки това, ще се депресирате и това може да ви извади за дълго от обичайния ритъм на работа и живот. Ще се предпазите от подобни и други нежелани развръзки, ако по-малко споделяте плановете, затрудненията и проблемите си, за да не се поднесете сами в жертва на „доброжелатели”, които с голямо удоволствие биха ви наранили. През дните от 8 до 10 май бъдете особено внимателни за здравето си, възможни са простуди и инфекциозни заболявания. Избягвайте пикантни храни, алкохол и крайностите във всичко. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година