Събота, 31 Юли 2021
Телец

Месечен хороскоп
Май 2020

1710

Месечен хороскоп - Телец - Май - 01.05.2020 - 31.05.2020 година

И през този месец целите ви са свързани най-вече с постигане на материална стабилност, затвърждаване позициите на работното място, като някои ще заявят и по-високите си претенции към йерархията в управлението, и не на последно място - личен просперитет. Но от всичко най-важно за вас си остават парите, липсата им и невъзможността да ги изкарвате е най-голямото ви притеснение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в здравословен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен здравен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Ще се избавите от него само с работа, работа и отново работа. Не вярвайте на никакви обещания за лесни печалби, нещата ви ще се получават единствено и благодарение на волята и упорството ви. Уважавайте и насърчавайте това и у близките си, за да скъсите разстоянията помежду ви, защото отново са възможни недоразумения и конфликти. Преди да пристъпите към поредния кредит добре преценете възможностите си дали ще бъдете в състояние да погасявате вноските по него, за да не влошите положението си. През месеца ви очакват много запознанства и създаване на професионални контакти, които освен, че ще обогатяват опита, ще ви носят и добри възможности за съвместни изяви и печалби.

Наред с това е възможно да почувствате досада и раздразнение от нечии опит да влезе грубо и неканен в живота ви. Не се притеснявам за вас, знаете и можете да се справите, без от това да произтекат нежелани последствия за персоната ви, но за близките ви дали ще е така? Щадете спокойствието им и не допускайте друг да дирижира атмосферата на дома. Трудностите, с които предстои да се справите ще ви помогнат по-добре да осъзнаете пропуските и начините за преодоляването им. В края на месеца ще се похвалите с добри постижения, които ще ви помогнат да се стабилизирате в личен и професионален план, което всъщност и целите.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година