Вторник, 3 Август 2021
Телец

Месечен хороскоп
Май 2018

3728

Месечен хороскоп - Телец - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

Истината е, че знаете как да печелите и да задържите постигнатото, но на каква цена? През май ще имате успехи в начинанията и те ще ви носят удовлетворение, ако сте съумели добре да балансирате работа и почивка.

Заетостта при много от вас често ще бъде за сметка на личното ви и свободно време, което ще дава отражение на семейството и живота ви. В делови план ще се стремите към разширяване на познанства и постигане на споразумения от взаимен интерес. В същото време е препоръчително да не разкривате докрай намеренията си, защото не всички около вас са добронамерени и е напълно възможно да се възползват от идеите ви. Като цяло май е добър за професионални реализации, повишения в службата и подобряване на възможностите за лични изяви. През първата половина на месеца са възможни финансови придобивки, начало на нови проекти и решаване на юридически въпроси. Внимателно обмислени, деловите съдружия са с добри перспективи за общи реализации, стига да са с подходящите партньори. За много от вас месецът се свързва и с ново работно място, а ако сте безработни, то търсенията ви за намиране на подходяща заетост ще дават резултат.

Работете за подобряване на отношенията в семейството, като споделяте повече време с партньора и близките си, отсъствието ви е предпоставка за недоразумения. Създавайте спокойна атмосфера в дома и се грижете с любов за децата и роднините си. Извънбрачните връзки няма да ви донесат очакваните положителни емоции, напротив. С тях рискувате да провалите брака и сигурността си, и въобще не е сигурно, че ще ви направят щастливи. Критичен период в любовта ви е възможен около 10 май, а ако сте необвързани през май е възможно да срещнете подходяща си половинка, да създадете нова интимна връзка или да обновите настоящата си. Бъдете пестеливи, анализирайте случващото се около вас и поправете грешките си. за да сте в добра психическа и физическа форма. В периода 8 - 10 май внимавайте за травми и не рискувайте в нищо, след тази дата може да предприемете промените, които предвиждате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година