Неделя, 22 Септември 2019
Телец

Месечен хороскоп
Юни 2018

3367

Месечен хороскоп - Телец - Юни - 01.06.2018 - 30.06.2018 година

Юни ще бъде месец на емоции и произтичащите от тях перипетии, защото не бива да очаквате, че поддавайки се на импулсите и желанията си, няма да срещнете затруднения.

Разумни сте и е добре да следвате конструктивните си мисли и здравословни цели, всичко останало е преходно и едва ли ще ви направи щастливи. Това се отнася както в професионален, така и в личен план. Последното дори е по-важно сега, защото ако не обуздаете навреме поривите си в любовта, ще загубите много. В делови и бизнес план постигнатото през юни ще дойде като отговор на вложените ви усилия и желание да развивате професионалните си умения и да търсите нови възможности за реализация. Популярността ви ще расте и ще постигате материална стабилизация, към каквато ще се стремите през времето, когато не сте на романтична вълна. Сред благоприятните възможности през юни са разширяване на дейността и създаване на нови професионални контакти, служебни пътувания и намиране на работа, за онези, пред които този въпрос стои за решаване. Заради показаните си качества и подадена от вас ръка, популярността ви ще расте. Възможно е повече хора да ви търсят за пари и подкрепа, сами преценете как да постъпите, но ако сте кредитирали някого бъдете настоятелни да си получите обратно дадените от вас средства.

Не допускайте заради прекалената си заетост да пренебрегвате семейството и близките си. От поведението, вниманието и грижите към партньора ви ще зависи мира в семейството. Станете по-устойчиви на изкушения и не се поддавайте на съблазните на плътта, за да не загубите това, което имате. Бъдете бдителни, за да не попаднете в капана на собствените си заблуди и илюзии, и без да се усетите, да плащате за чужди грешки. Добре ще ви се отрази пътуване за отдих със семейството, ще се чувствате енергични, спокойни, работоспособни и щастливи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година