Неделя, 13 Юни 2021
Телец

Месечен хороскоп
Юли 2018

3698

Месечен хороскоп - Телец - Юли - 01.07.2018 - 31.07.2018 година

Юли е добър за вашите бизнес и професионални начинания, но е препоръчително да избягвате финансово обвързване и съдружия, и най-вече да не влизате в конфликти. Използвайте времето си за работа над текущи проекти, за размисъл и въздържание от всичко неясно.

За разлика от професионалните ви и делови начинания, през юли ще имате повече успехи в любовните завоевания, особено не семейните представители на знака Телец. Предстоят ви успешни любовни връзки и хубави емоции, пътувания и незабравими преживявания, за някои и по време на отпуската. За семейните от вас се очаква стабилизиране на връзките, което значи да не поощрявате влечението си към авантюри и се отнасяте с повече внимание и любов към партньора и близките ви. Дните след 21 юли са подходящи за сключване на брак и ново обвързване.

По отношение на финансите ви очакват парични постъпления през последната десетдневка на месеца. В житейски план е важно да не давате съвети и се намесвате в спорове там, където това не се изисква и очаква от вас, за да не си създадете сами проблеми и врагове. Ако сте разумни и премерени в думите и действията си, ще преминете през месеца спокойно и без тревоги. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година