Събота, 28 Ноември 2020
Телец

Месечен хороскоп
Януари 2020

3043

Месечен хороскоп - Телец - Януари - 01.01.2020 - 31.01.2020 година

През януари ще се стремите към по-голяма самостоятелност, често ще оставате резервирани към обкръжението ви и по-малко ще давате израз на чувствата и намеренията си.

Упоритите от вас ще се стремят към високи обществено-политически и управленски позиции и в тази връзка ще търсите своята „ракета – носител”. Не семейните ще се ориентират в търсенето си към партньор, който би им осигурил професионален и материален успех, интимните отношения с когото обаче едва ли биха задоволили очакванията ви. Бъдете аргументирани в доводите и отстояване на идеите ви, такъв е пътя да бъдете забелязани и предпочетени, и ако следвате съвета ще се радвате на подкрепа. В хороскопа ви за януари е заложено да осъществите добри професионални контакти със задгранични партньори, с които ви предстои да постигнете успешна реализация на целите ви.

Онези от вас, които са на ръководни позиции ще бъдат добре оценени и ще срещат съпричастност от обкръжението си, най-вече заради честността и коректното ви поведение. Обвързаните със семейство по-често ще търсят свободата навън, с което може да причините тревоги в партньора си. По отношение на приятелствата ви са възможни разочарования. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година