×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Март 2018
Телец

Месечен хороскоп
Януари 2016

3896
Започвате годината със смесени чувства, суетата около празниците все още ви държи в приповдигнато настроение, но и умората е налице. Последното ще ви кара по-често да търсите усамотение, въпреки, че животът продължава напред. Предстоят ви нови задачи, за част от които вече сте се подготвили, но няма да липсват и изненади. Няма съмнение, че ще се мобилизирате, и то още от първите дни, за да овладеете положението, което за някои може да се окаже и по-динамично от предвижданията им.
 
Ще ви бъде по-спокойно и делата ви ще вървят според програмата, ако включите в тях сътрудници, колеги, партньори и хора, на които може да разчитате. Успешното изпълнение на ангажиментите ви е добра основа за бъдещи проекти и работа, носеща солидни доходи. Началото и средата на месеца са силни за бизнес, позитивно настроени сте и дори с романтичен привкус на чувствата и поведението. Особено внимателни бъдете през дните 13 – 15 януари, шофирайте с повишено внимание и следете за здравето си. Възможно е да се обострят  хронични страдания и инфекции. Вземете навреме мерки.
 
Около 19 януари чувствителността ви ще се изостри, пазете се от конфликти и неизгодни споразумения. Но от друга страна това е отлично време за съзидателна работа, в това число и зачеване. Времето за анализ, усъвършенстване и самопознание, ще ви помогне да откриете слабите си страни, като съумеете да извлечете поука и да се коригирате. Края на месеца е подходящо време за сключване на брак, срещи и занимания с развлекателна цел. Последното всъщност ще бъде предмет на обсъждане, планиране и удовлетворение, предвид наситеността на празници и хубаво настроение. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.