Неделя, 2 Октомври 2022
Телец

Месечен хороскоп
Февруари 2018

9381

Месечен хороскоп - Телец - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

Февруари няма да бъде измежду леките за вас месеци, често ще се чувствате потиснати и дори неразбрани. Чувствителността и раздразнението ви ще се подсилят и от действията на хора от обкръжението ви, от които сте останали разочаровани.

Не изпадайте в крайности на духа и не бъдете мнителни, защото всичко е поправимо. Приемете случващото се и работете за своя просперитет, очакват ви положителни развития, както в професионалния, така и в личния ви живот. В обществено-политически план също ще има развития, голяма част от които във ваша полза, стига да съобразите поведението си с очакванията на обществото. Заставайки на принципни позиции по обсъждани наболели въпроси, защитете истината, но не пренебрегвайте очевидните факти, които може и да не съвпадат с вашето разбиране за нещата. Пазете се от чужди внушения и не допускайте до себе си хора, които използват властта и позициите ви за собствените си користни намерения и цели. Успехите ви ще са по-ярки и възможни, ако сте по-смирени в отношенията си и в желанието ви да сте водещи, да се вслушват в мнението и съветите ви. Всичко това ще ви помогне по-добре да осъзнаете грешките и пропуските си, да вникнете в детайлите и анализирате събитията.

Проявеният ви перфекционизъм в работата безспорно ще създава условия за финансова стабилизация, а с нея и повече спокойствие в делниците ви. Бизнесмените ще създадат условия за разширяване сферата им на влияние, но в дните след 23 февруари не предприемайте нови начинания. Отложете публичните изяви и бъдете предпазливи в личните си отношения, и най-вече там, където разпускате, за да не навредят на брака ви. Грижете се за семейството, децата, родителите и брачния си партньор, като своевременно решавате възникналите проблеми. Подкрепата им е важна за душевния ви мир и усещания, за това не лишавайте живота си от най-важните ви хора и градивни емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година