×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Март 2018
Телец

Месечен хороскоп
Февруари 2016

4494
Интересно време за Телците ще бъде през февруари. Ще преминете през месеца динамично, амбицирани да постигате плановете и целите си.С интелигентното си присъствие навсякъде ще въздействате позитивно, дори и там, където средата е доста под нивото ви. Възползвайте се от даденостите в максимална степен, за да осъществявате намеренията си, защото обстоятелствата ще са благоприятни за вас. Ще имате успехи и те ще ви мотивират да разгърнете в пълнота потенциала и силите си, ще се отразят повишаващо на финансите и самочувствието ви, и в същото време е възможно да настроят много хора срещу вас. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Издигнете се над дребнавото и покажете широтата на мисленето, на интелекта и възпитанието си, като оставите завистниците да се топят в собствената си жлъч. Заради доброто си сърце сте склонни да им простите, но това ще го решите сами. Засиленото ви желание да разширите познанията си за нови места и хора ще ви подтиква да пътувате по-често. Смяната на обстановката ще ви се отрази обновяващо на мислите и идеите, за разлика от смяната на приятелите.
 
Но, отново изборът ще бъде ваш. Умереността ви във всичко и проявената дипломатичност ще ви носят уважението на всички, с които общувате, работите и живеете. Въпреки това в любовта ви са възможни разочарования, но на фона на деловия ви успех и придобивки, ще ги преживеете по-леко. Бъдете особено внимателни през дните 9 – 11 февруари, когато сте най-податливи на простудни и инфекциозни заболявания.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.