×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 17 Ноември 2018
Телец

Месечен хороскоп
Декември 2017

9657

Месечен хороскоп - Телец - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година 

За много от вас декември ще бъде месец на промени, за които сте работили и няма да останете недоволни. Устремеността ви към постигане на целите ще бъде съпътствана от особени проявления, сред които ще се забелязва известно отдръпване от обкръжението ви.

Без да се чувствате длъжни да давате някому обяснения, ще работите върху изпълнението на всичко, което планирате. Трудности и пречки от различен характер ще ви създават напрежение и стрес, което за съжаление ще се отразява и на отношенията ви с околния свят, но най-вече в семейството. Често ще се налага да работите до късно, очакват ви много задачи, от чието приключване в голяма степен ще зависят финансите ви. Като организирани и отговорни хора не бихте допуснали да се провалите и независимо от цената, ще се справите. Търсещите работа ще имат възможности и предложения, които следва добре да обмислят. Емоциите в семейството и в личния ви живот през декември няма да са никак малко, а романтичните флиртове още повече. Ако сте необвързани месецът е отлична възможност да се насладите на безкрайни купони и тържества, давайки воля на усещането си за свобода. По друг начин ще стоят нещата за представителите на знака, които имат семейство и деца.

Не стигайте до изневери, защото сами ще се вкарате в капан, и още по-лошо. Нещата може да стигнат до раздяла и развод, които няма да направят живота ви по-хубав, независимо от свободата, която определяте като приоритетна за вас. Решите ли за себе си този въпрос, ще има какво да ви радва и прави щастливи. По отношение на партньорските и колегиални взаимоотношения бъдете коректни и спазвайте поетите ангажименти, за да не загубите доверието в себе си и да не си спечелите врагове. Препоръчително е през декември да не се захващате с нови начинания и да разпределяте разумно средствата си, като отложите инвестициите за следващата година. Празниците ще засилят у вас желание за пътувания, почивка и развлечения, каквито са възможни, ако сте спокойни и в добра психическа и физическа форма. Посрещнете Новата 2018 година в хубаво настроение и сред хората, които обичате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година