Неделя, 3 Март 2024
Телец

Месечен хороскоп
Април 2023

1533

Месечен хороскоп - Телец - Април - 01.04.2023 - 30.04.2023 година

Ще постигнете напредък в делата и развитието си, ако съумеете да се възползвате от даденостите и възможностите си. Имате идеи, чиято реализация се нуждае от време, за да ги обмислите и осигурите тяхното финансиране. Подреждайте приоритетите си и бъдете по-търпеливи, като детайлно проучвате нещата, които ви интересуват, както и слабите страни на опонентите си, ако искате да се справите с тях елегантно и без агресия. Не прибързвайте в нищо, особено в периода от 12 до 30 април. По-лесно ще печелите доверие и подкрепа, ако съумеете да излъчвате увереността си по начин, какъвто не ви липсва в критични моменти.

Тогава сте в стихията си и ролята ви на водачи е безспорна. Всъщност нещата опират до реалната ви оценка за собствените ви възможности и обективните дадености. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Храните ли съмнения, инатите ли се там, където истината е очевидна и не е във ваша полза, омаловажавате ли си грешките и се вглеждате в чуждите – всичко това няма да ви носи очакваните резултати и доверието във вас постепенно ще намалява. Пътуванията ви ще са успешни и с благоприятни възможности за подписване на нови договори и сключване на сделки, стига да са направени до 12 април.

Обръщам внимание върху възможността да се засилят агресията и чувството ви за безпогрешност, които нищо хубаво няма да създадат, освен отчуждение, загуба на приятелства и връзки. В много отношения е за предпочитане да изчакате, отколкото да говорите, та дори и да сте в правото си. Хубавите моменти също ще присъстват в живота ви, защото до себе си имате хора, които ви обичат и вярват. Не пропускайте да изразите и вие уважението и обичта си към тях,  тази взаимност ви гарантира успех в живота. Критичните дни през април са от 24 до 27, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания.