Сряда, 1 Февруари 2023
Телец

Месечен хороскоп
Април 2020

2311

Месечен хороскоп - Телец - Април - 01.04.2020 - 30.04.2020 година

Април е силен месец за вашите професионални, финансови и лични изяви. Както и до сега ще следвате неотклонно целите си, без да обръщате внимание на натрупаната умора и напрежение. Ще се чувствате по-силни и можещи в индивидуалните занимания, най-вече заради нежеланието ви да се съобразявате с чужди изисквания и претенции, които по ваша преценка често са неоснователни.

Независимо от това бъдете обективни към работата на другите, ценете опита, труда и възможността, която ви се дава, за да обогатявате познанията си и да вървите напред. Колкото сте по-прозорливи към силните и слаби страни на обкръжението си, толкова по-добре ще съумеете да се предпазите от грешки и неприятности. Въздържайте се да обещавате неща, за които не сте сигурни, че може да ги изпълните. Уважавайте приятелите си и бъдете постоянни в любовните отношения, за да не нараните чувствата на любимия ви човек. Като цяло не се очертават непреодолими препятствия във връзката ви, освен, ако не сте изкушени от някого, който по ваша преценка може да използвате като ракета-носител по пътя ви към властта и парите. Силни по дух, трудно правите компромиси към онези, от които сте останали разочаровани и предадени.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-