Събота, 19 Октомври 2019
Телец

Месечен хороскоп
Април 2019

3077

Месечен хороскоп - Телец - Април - 01.04.2019 - 30.04.2019 година

През април сте във форма да реализирате промените, които замисляте, стига да сте обмислили детайлите и най-важно, да сте подбрали правилно екипа от хора, с които да работите по реализацията им.

Последното е разковничето на успеха. Бъдете толерантни и не създавайте напрежение в отношенията си, обсъждайте плановете си и изисквайте според възможностите на всеки, когото допускате до себе си. В много отношения поставяте личната си свобода на преден план, което не е лошо, но с това създавате пречки пред изпълнението на задачите си. Ако сте по-сговорчиви и внимателни, нещата ви ще се подреждат добре и няма да сте изправени пред необходимостта да сменяте планове и концепции в движение, особено през първата половина на месеца. Обграждайте се с хора, на които вярвате и не се предоверявайте излишно, за да избегнете разочарования. Бъдете открити в отношенията си, особено към близките и партньора си. Грижете се за семейството и не използвайте заетостта си като извинение за отсъствията от дома и не заинтересованост към партньора и децата, защото това може да влоши отношенията ви.

Бъдете прозорливи и не преследвайте неосъществими цели, от които ще последват провали и горчиво ще съжалявате. Избягвайте конфликти и обсъждайте важните решения съвместно с близките си. Обвързаните представители на знака ще изживеят хубави и споделени моменти в любовта, особено през първата половина на месеца. В здравословен план е препоръчително да се пазите от простуда и физическа преумора. По-често си почивайте и щадете нервите си, защото така или иначе ще се справите с проблемите, но трудно ще възстановите загубеното си здраве. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година