Четвъртък, 21 Октомври 2021
Телец

Месечен хороскоп
Април 2018

6025

Месечен хороскоп - Телец - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Интересен месец ще бъде април за представителите на знака Телец. С вроденото си чувство за ред и стабилност ще се стремите към постигане на материална осигуреност и вътрешна хармония, която обаче може да бъде нарушена от връхлитащите ви емоции и чувства, които годината носи за вас.

Благодарение на обективния ви поглед върху събитията ще подреждате по важност приоритетите си, за да сте адекватни и ефективни на работното място, в политическите, обществените, семейните и в личните си дела. Пътуванията и промените, които замисляте ще оказват положително въздействие върху активността и желанието ви да се обогатявате с нова информация, да създавате нови контакти и постигате финансови върхове. В отношенията си с делови и професионални партньори бъдете коректни, но и предпазливи. Ако се поддадете на неконтролирани мисли, желания и страсти е възможно да се впуснете в недобре обмислени действия, водещи след себе си не само разочарования, но и провали. Не се доверявайте излишно и решавайте своевременно възникналите проблеми, за да не се натрупват и задълбочават.

За упоритите и амбициозни Телци последната десетдневка на април носи повишение и материално възнаграждение. Във всички случаи контролирайте егото си и не се поддавайте на мимолетни импулси, за да не създавате около себе си атмосфера на нетърпимост и враждебност. Ако сте толерантни, отстъпчиви и внимателни в общуването и отношенията си, ще се радвате на споделени мисли, чувства и намерения, насърчаващи ви към активност и разкриване на потенциала ви. Творческите занимания ще ви се отдават с лекота и това ще си проличи. Желанието ви за развлечения и новите предизвикателства изискват да сте в добра форма, и за щастие ще бъде така. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година