Сряда, 8 Февруари 2023
Стрелец

Месечен хороскоп
Септември 2022

1112

Месечен хороскоп - Стрелец - Септември - 01.09.2022 - 30.09.2022 година

През септември работете за стабилизиране на постигнатото, като не оставате безразлични и към предизвикателствата около вас. Натовареността ви няма да е по-малка, въпреки, че периодът е подходящ за почивка, но вие ще бъдете подложени на проверка, което значи, че трябва да сте в кондиция и с готовност за действие във всеки един момент.

Добре е всичко около вас да бъде в умерени граници, крайностите не са препоръчителни и дори вредни, за това не се разпилявайте в много посоки. Месецът не е подходящ за придобиване на недвижима собственост, но след 26 септември отпадат ограниченията и може да планирате по-мащабните си действия. Правете нещата така, както ги виждате вие, като се ръководите от разума и не робувате на емоциите си. Обратното ще стане причина да влошите отношенията си с роднини, колеги и хора от обкръжението ви. Интимните ви отношения също ще са в пряка зависимост от психическото ви състояние. Нервността, умората, липсата на средства и време могат да погубят връзката ви, заради което горчиво ще съжалявате. Покажете на партньора си, че цените разбирането му, но и не злоупотребявайте с търпението му.

За това не отлагайте да вземете важните си решения и ги следвайте, като предприемете нужните действия. Също така не правете нищо на инат. Ако имате предложения ги обмислете, но влезнете ли в противоречие заради тях със семейството си, не взимайте решения, само за да ги нараните. Постигнатата хармония в отношенията би ви направила печеливши във всяка сфера, за това си поставете за цел да възстановите мира помежду ви. Осъзнаете ли го, пътя натам е лесен. През дните от 5 до 9 септември бъдете особено внимателни към здравето си, избягвайте всякакво претоварване и щадете нервите си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-