Петък, 19 Август 2022
Стрелец

Месечен хороскоп
Септември 2021

1460

Месечен хороскоп - Стрелец - Септември - 01.09.2021 - 30.09.2021 година 

Случайностите са изключени, последователните ви действия водят до реализации и успехи чрез труд и упорство. Така е било до сега, така ще бъде и през септември. Усещането ви за свобода ще бъде силно изразено и често без причина ще налагате волята и мнението си там, където това просто не е нужно. Не сте застрашени от „изпадане от борда”, за това живейте и общувайте по-спокойно, няма нужда да си създавате врагове в стремежа си да покажете на всяка цена превъзходството си.

Ако сте в позиция да ръководите, добре, тогава е ясно, че няма да се съобразявате с ничие мнение, но ако сте подчинени, нещата стоят по друг начин. Чувствате се потиснати и неудовлетворени, с отнета ви свобода и в невъзможност да изявите способностите си. Ако всичко това е така, то променете нещата. Създайте си свой бизнес, организирайте работата си и дайте простор на въображението си. Имате потенциал да се справите с трудности, независимо, че те могат да ви донесат и материални загуби, но временни. Ще излезете победители, с богат житейски опит и практика, които никой не може да ви оспори, ограби и подцени. Или ако го направи, ще бъде за негова сметка. С други думи вземете живота си в свои ръце и действайте според разума и желанията си. В личен план ще имате хубави вълнения, споделени с приятели и близки.

Несемейните и през септември няма да сключат брак, или в голямата си част от тях, отново заради нежеланието им да някой да ги ограничава в нещо, пък било то и любим човек. Но когато нещата се случват за добро, щастието не може да се изплъзне. Като цяло месецът е благоприятен и в голяма част ще постигнете целите и намеренията си, стига да сте добре организирани. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година