Събота, 1 Октомври 2022
Стрелец

Месечен хороскоп
Септември 2020

1971

Месечен хороскоп - Стрелец - Септември - 01.09.2020 - 30.09.2020 година

Верни на природата си, ще бъдете динамични, на моменти стигащи до агресия. Вулкан от чувства и емоции ще определят поведението ви и това ще си личи по резултатите ви. Но съвсем не означава, че ще са най-добрите, въпреки, че ще имате и попадения. Няма да ви липсват възможност за изяви, в които ще си проличат силните и слабите ви страни.

Препоръчително е през първата половина на месеца да си наложите по-голям самоконтрол, за да не се превърне в проблем невъздържаното ви поведение. Ще изтощите силите си без причина, и осъзнавайки го, ще вините другите за това, което допълнително ще ви натоварва. Но няма да ви липсват идеи и често ще се ангажирате с няколко задачи едновременно, което също не е желателно. За да сте успешни ви е нужна стройна организация и подредени приоритети. Пътуванията ви ще са интересни, част от тях са свързани с чуждестранни визити, някои от които служебни. Възможно е да си смените местоработата и да приемете предложение за нова, както и местожителството. Във връзка с решаването на тези и други въпроси ще бъдете поставени пред избор, но веднъж направите ли го, и сте последователни в действията си, няма да съжалявате.

Разногласията ви с партньора в интимната сфера може да се задълбочат и то по ваша причина. Очевидно ви се иска да поддържате няколко връзки едновременно, но не е по силите ви, за това изберете онази, която ви е най-по сърце. Всяка крайност ще ви носи проблеми и бъдете сигурни, няма да ви прави щастливи. А и съществува риск да изпуснете питомното, докато преследвате дивото. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година