Вторник, 23 Април 2019
Стрелец

Месечен хороскоп
Септември 2018

2823

Месечен хороскоп - Стрелец - Септември - 01.09.2018 - 30.09.2018 година

През септември довършете започнатото и не подхващайте нови начинания, дори не се изкушавайте да ги планирате. Добре обмисляйте действията си, бъдете предпазливи и прозорливи.

Ще си спестите пропуски и грешки, ако не сте прибързани и не се противопоставяте на даденостите. Както и досега, пестеливото ви отношение към парите ще ви ръководи в разпределяне на средствата. Бъдете честни и не се поддавайте на изкушения за бързи печалби, за да не последват провали, разочарования и физически травми. Във всичко бъдете премерени и не рискувайте излишно, особено в дните от 11 до 13 септември, които са критични за вас. В личните си отношения бъдете коректни, най-вече към онези, с които имате неизяснени позиции, но не пристъпвайте към общи действия. Направеният себеанализ ще ви покаже грешките. Не се колебайте да се покаете и поправите, за да имате шанс за по-добри развития през следващите месеци.

Ако сте необвързани, месецът не е подходящ за сключване на брак и създаване на стабилна връзка. Избягвайте неподходящи запознанства, защото могат да ви навредят. В здравословен план е препоръчително да избягвате преумората и притесненията, нервното напрежение и прекаления прием на лекарства, особено през втората половина на месеца, когато енергетиката може да има по-негативно въздействие върху всички нас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година