Петък, 18 Октомври 2019
Стрелец

Месечен хороскоп
Октомври 2019

1858

Месечен хороскоп - Стрелец - Октомври - 01.10.2019 - 31.10.2019 година

Възможностите през октомври ще ви отворят нови врати за професионално и личностно израстване, стига да сте почтени в изразните си средства и начини за въздействие, да не преминавате границите на добрия тон и да следвате смирено целите си.

Бързайте бавно, за да стигнете по-скоро там, за където сте тръгнали. Бъдете внимателни в отношенията си, по-често изразявайте уважението и добрите си чувства, не крийте любовта си и живейте според моралните и етични норми, за да избегнете неприятности. Приемайте критиката градивно и не бързайте да мъстите, за да не си създавате лоша карма. Във всичко бъдете търпеливи, всяка прибързаност ще ви вреди, а за съжаление и на тези около вас. Не се и опитвайте да надскочите себе си, за да не си създадете здравословни проблеми, които за дълго ще ви откъснат от работата и обичайния ви начин на живот.

В личните си отношения се стремете към хармония и компромиси, а на работното място към стабилизиране на позициите си. Здравословното ви състояние ще бъде относително добро, стига да запазите спокойствието си и не прекалявате с пикантни подправки и алкохол. Старайте се по-често да създавате приятни емоции на роднините и на близките ви, хармония в отношенията и корекции на поведението. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година