Вторник, 20 Август 2019
Стрелец

Месечен хороскоп
Октомври 2016

4647
Месечен хороскоп - Стрелец - 01.10.2016 - 31.10.2016 година
 
През месеца основните ви проблеми ще са свързани с финансите и най-вече с тяхната недостатъчност. Бъдете разумни при разпределение на ресурсите, особено в новите начинания и не надскачайте собствените си възможности, изкушени да се покажете пред някого в светлина, каквато всъщност е чужда за вас. Използвайте придобивките си, каквито няма да липсват, най-вече от реализация на печеливши идеи и текущи проекти, за погасяване на кредити и за нуждите на семейството, като ограничите разходите си за пътуване и развлечения, за да не изпаднете съвсем в криза. За други притесненията им могат да са свързвани със здравето, своето или на близък човек. Навреме се консултирайте със специалисти, не чакайте проблемите да се задълбочат, за разберете сериозността им. По отношение на връзките и общуването ви бъдете открити и не робувайте на предразсъдъци, чието време отдавна е минало. Мнителността ви не е добър съветник, въпреки, че понякога ви предпазва от прибързани решения и действия. Разширявайки контактите си, ще получите повече възможности за решаване на проблемите си, независимо от какъв характер са те, благодарение на прозорливостта и находчивата си мисъл.
 
Вие също бъдете щедри към онези, които ви търсят за подкрепа, ако не с пари бихте могли да сте полезни с действие, за това не отказвайте. Но и не се обвързвайте с обещания, които не са по силите ви. През втората половина на месеца се очертава да постигнете повече равновесие между работата, дома и желанията си. Нерешителността ви по отношение на важен избор ще отстъпи място на по-смели решения и действия, с които ще поставите начало на нов период в живота си. За никъде не бързайте, бъдете овладени и слушайте разума, но не пренебрегвайте и сърцето си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година