Петък, 19 Април 2024
Стрелец

Месечен хороскоп
Октомври 2015

4439
Внесете баланс в мислите, чувствата, намеренията и действията си, за да сте винаги там, където това е нужно, където това се очаква от вас и най-вече, за да оставате доволни от постигнатото. Няма да липсват трудности през октомври, но силата на духа, разума и волята ви са на лице, за това бъдете уверени, че в края на месеца ще се похвалите с повече постижения, които не е нужно дори да са материални. С работата, връзките и резултатите си ще градите имиджа си на знаещи, подготвени и достойни хора.
 
Препоръчително е да не стигате до крайности в нищо и да не изпадате в ненужни обяснения и суета. Не се доверявайте излишно на никого и останете неподвластни на изкушенията, защото ще имате провокации, на които не бива да се поддавате, за да не съсипят семейството, кариерата или бизнеса ви. Ще си спестите проблеми, ако внимателно подбирате хората от екипа си, като заложите на професионализма им и не споделяте с тях личния си живот. Деликатното ви поведение ще се цени и постави на първо място, ако трябва вас да избират, което може и да не ви допадне, но и няма да ви навреди.
 
В личен план няма да липсват трудности, за това се пазете от интриги и изневери. С търпение и разумен диалог ще постигнете повече, отколкото ако се инатите, най-вече в отношенията ви с партньора, децата и близките ви. Търсещи работа имат шанс, използвайте всички възможни източници на информация, смело се рекламирайте, като подчертавате силните си страни. С подходящи и интересни занимания, пътувания и излети сред природата ще разнообразите ежедневието си, запазвайки любовта и приятелството си чисти. В дните от 4 до 7 и на 31 октомври, бъдете особено внимателни във всичко, което правите, за да се предпазите от проблеми. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.