Вторник, 16 Април 2024
Стрелец

Месечен хороскоп
Ноември 2018

3293

Месечен хороскоп - Стрелец - Ноември - 01.11.2018 - 30.11.2018 година

През ноември професионалните ви и лични успехи ще зависят в голяма степен от вашата активност и умението ви да отстоявате интересите си. За последното няма да са ви нужни големи усилия, знаете какво искате и как да го постигнете, нужно е само да сте разумни и да действате.

Ако не сте прибързани, а с такт и търпение градите планове и следвате приоритети, изглаждате отношения и не отказвате подкрепата си, ще се радвате на по-спокоен живот и взаимоотношения не само на работното място, в личния си живот, но и в по-широк план. Месецът ви позволява, да поставите ново начало, да разширите дейността си, да се издигнете в йерархията и ред други, важни за вас проявления, които ще ви правят доволни и осигурят едно по-спокойно бъдеще. Като чувствителни хора преумората и притесненията ще оказват неблагоприятно въздействие върху здравето ви, а в допълнение като прибавим прекомерния прием на лекарства, тежката храна, а при някои и алкохол, то оплакванията ви ще зачестят, най-вече в областта на черния дроб, нервната система, ставите и кръвта.

Грижете се по-добре за себе си и не позволявайте заради моментни изкушения и неоправдан работохолизъм да стигате до крайности. От 4 до 6 ноември, сте особено уязвими, за това е препоръчително да не правите нищо, с което може да застрашите здравето, кариерата и личния си живот. При поява на симптоми търсете помощ от специалисти, за да не задълбочите проблемите си. През ноември ще решавате имотни въпроси с роднини, които може да се опитат да действат зад гърба ви. Бъдете твърди и справедливи. Ако не са притиснати от обстоятелствата, не семейните Стрелци да не бързат да сключват брак. По-важно е да се уверите в чувствата на партньора си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!