Четвъртък, 2 Февруари 2023
Стрелец

Месечен хороскоп
Март 2022

1141

Месечен хороскоп - Стрелец - Март - 01.03.2022 - 31.03.2022 година

Март е хубав за вашите пари. Ще работите повече и с жар, за да реализирате плановете си, които през тези дни ще са покровителствани от добра енергия. Смелостта ви ще се изрази не само в рисковани начинания, но и по отношение на хора, с които до скоро сте имали непреодолими различия във възгледите и интересите ви. И което е по-важно, ще успявате да ги подчините на своите, разбира се, не без усилия и здрава мисъл.

Все пак не минавайте границите на добрия тон и се съобразявайте с чувствата на околните, най-вече тогава, когато открито ги критикувате и сочите недостатъците им. По отношение на личната си свобода ще вложите повече енергия, за да защитите интересите и правото си на избор, но защо пренебрегвате подобна нужда у другите? За това не правете нищо, което би ви навредило, в това число и на околните, защото не е възможно те да са нещастни, а в същото време вие да изпитвате задоволство. В тази връзка говорете само по същество, споделяйте с онези, които обичате и не пречете на никого да живее живота си така, както го разбира. В професионален и личен план ви предстои да пътувате, обмяна на визити, някои от които в чужбина.

Очакват ви допълнителни приходи от рента, хонорари и изяви, които ще предшестват дълготрайна заетост. Избягвайте физическо натоварване особено в дните 24- 26 март, и работете за укрепване на организма си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-