Понеделник, 3 Октомври 2022
Стрелец

Месечен хороскоп
Март 2020

2658

Месечен хороскоп - Стрелец - Март - 01.03.2020 - 31.03.2020 година

Март е отличен за вашето професионално и лично развитие. На работното място и в реализация на плановете ви ще се радвате на сполука, която съвсем няма да е плод само на късмета ви, а и на голямата ви отговорност, последователност и работохолизъм. Знанията и уменията ви ще се ценят и ще се превърнат в добра основа за създаване на нови партньорства, част от които и от международен характер.

Ако имате намерение да смените работното си място, месецът е подходящ и за това. Може да разчитате на подкрепата на семейството и приятелите си. Важно е да не се раздавате прекалено и да пренебрегвате собствените си нужди, заради чуждите. Не правете не поискано добро, но и не се възпирайте да откликнете на чуждата болка и нужда, ако търсят помощта ви. А заради навика ви да говорите и казвате това, което мислите и прозирате в другите може да си създадете неприятности, но изглежда това не ви притеснява. Интуицията ви през март е силна, следвайте я и ще се радвате на попътен вятър. Като проникновени хора, за които духовното е от първостепенна важност, ще съумявате да развивате положителните си качества, да се обогатявате с нови знания и да вървите напред. Това не остава незабелязано за околните, ще бъдете желани навсякъде, ползвайки се с доверие и почит.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година