Сряда, 21 Август 2019
Стрелец

Месечен хороскоп
Март 2019

2821

Месечен хороскоп - Стрелец - Март - 01.03.2019 - 31.03.2019 година

През март се съсредоточете върху текущите си проекти и не започвайте нови. Месецът не позволява голяма активност, за това е по-добре да не предизвиквате съдбата и да не навлизате в територии, за които още не ви е дошло времето.

Смирено се оттеглете, ако ви предложат съдружие или под друга форма да инвестирате средства. Поставяйте си краткосрочни цели и работете за изпълнението им, без да стигате до физическо, психическо или финансово изтощение. В личните отношения не проявявайте корист и приемайте с благодарност отношението на другите към вас. Всеки има проблеми и никой не е длъжен на никого, останалото е на добра воля и чувство за дълг, което понякога криворазбрано приемате. Ако можете бъдете полезни, без да се сърдите и да очаквате нищо в замяна. Всяко парадиране на начетеност, благосъстояние и каквото и да било друго ще се връща с негативен привкус към вас и ще ви създава безпокойство. Не се инатете и се старайте да не създавате напрежение около себе си. Сигурно е, че няма да бъдете пренебрегнати от онези, от които очаквате подкрепа и ще я получите.

В деловата си работа и бизнес е препоръчително да се предпазвате от неподходящи запознанства и контакти, за да не навредите на работата си. Не давайте пари на заем и не приемайте съмнителни уговорки. Амбицирани сте да сте сред най-добрите и ще работите за просперитета си, но не си създавайте сами проблеми, които могат да рефлектират и върху най-близкото ви обкръжение, за да не натоварите прекалено много психиката си, а и не само своята. Всичко има граници, съобразявайте се и не се опитвайте да надскочите себе си. Избягвайте импулсивните емоции и действия, стоенето дълго време изправени и вдигането на тежки предмети. Ще избегнете задълбочаване на семейни проблеми, ако по-малко се оплаквате и поддържате по-ведро настроение около себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година