Четвъртък, 12 Декември 2019
Стрелец

Месечен хороскоп
Март 2018

4410

Месечен хороскоп - Стрелец - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

Март ще бъде успешен за амбициозните представители на вашия знак. Ще имате много и добри възможности да покажете уменията си, да се срещнете с подходящите хора и поставите начало на бъдещи съдружия и съюзи, които ще ви носят дивиденти за в бъдеще.

Нещо повече, ще си спестите неприятности и нови врагове, ако живеете смирено и не предизвиквате с нищо Съдбата. След посочения период в резултат на усърдието си в делови, бизнес и личен план делата ви ще получат по-ускорено развитие. Притежавате магнетичен чар, с който привличате много хора към себе си и това подсилва желанието ви да сте полезни, но не изпадайте в заблуда по отношение на своята изключителност. Стремежът ви да сте във всичко най-отпред може да ви подведе и вместо удовлетворение да трупате негативи. Импулсивността ви също ще играе неблагоприятна роля в общуванията ви. Възможно е заради нея да преминете тънката граница на агресията и насетне да изпуснете от контрол нещата.

Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате, за това бъдете отговорни към мислите и действията си. В живота ви ще се появят нови партньори и лица, с които ви се дава да имате общи задачи, планове и бизнес, и от вас зависи да не пропилеете възможностите си. Бъдете търпеливи, компромисни и не изпреварвайте събитията, със сигурност има какво да научите повече и за работата и за живота. Като цяло месецът ще ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви. Здравето няма да ви създава проблеми, но от 3 до 6 и на 31 март бъдете по-внимателни и не рискувайте, защото сте уязвими. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година