×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 18 Февруари 2018
Стрелец

Месечен хороскоп
Март 2016

3539
Март е подходящо време за вашите намерения и нови начинания. Имате идеи, планове, подготовки и набелязани цели, които може да осъществите с по-малък разход на енергия, средства и време. Необходимо е да сте толерантни и да не изпреварвате събитията. За всичко си има време, проумеете ли го, ще си спестите разочарования и загуби. Със спокойни, овладени мисли и действия ще ви бъде по-лесно не само в работата, бизнеса, деловите контакти, но и в личните отношения. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не изгубите интереса към себе си.
 
Градили сте с години взаимоотношения, общи цели и сте постигнали много, а може поради свои неразположения и неконтролирани емоции да ги изгубите бързо. В същото време е възможно отново да се доказвате в поредната битка, но това е по-благоприятния вариант пред вас, защото сте силни и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. В интимния си живот бъдете открити и не търсете мимолетни удоволствия, за сметка на стабилните отношения, които имате с партньора си. Бъдете внимателни на път и в работа с режещи инструменти. Всяко разсейване крие опасност с непредсказуеми последствия. Нещата, в които сте убедени и вярвате, ще ви носят победи и ще бъдат ваши за винаги.
 
Любовта ще ви покровителства на всички нива и това е вашият шанс да напредвате. Възползвайте се мъдро и ще имате добър живот, но бъдете благодарни и добри. Съдбата е благосклонна, покажете, че може да бъдете великодушни и полезни, като истински хора. 23 – 26 март са дни, през които е важно да сте особено внимателни, за да си спестите нови проблеми. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.