×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 14 Ноември 2018
Стрелец

Месечен хороскоп
Май 2018

3069

Месечен хороскоп - Стрелец - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

За представителите на знака Стрелец месец май носи професионални, делови и лични удовлетворения. Упорити и амбициозни, ще използвате времето си разумно, за да разгърнете силите си и в други посоки, в зависимост от интересите и душевната ви нагласа.

 Във всички случаи имате реален шанс за реализация на нови проекти и дейности, от които ще печелите. Бъдете разумни и не позволявайте на емоциите да диктуват поведението ви, за да не загубите постигнатото. Сред неблагоприятните аспекти през месеца са изкушения, тласкащи ви към разточителство и показност, обслужваща нездрави интереси и подбуди. Ако сте прозорливи ще ги разпознаете и вземете мерки срещу действията на онези, които насърчавайки ви с ласкави думи прикриват користните си цели. Всичко трябва да бъде добре обмислено и реализирано с подходящите хора, да се справите сами ще ви бъде трудно. За предпочитане е да не създавате нови съдружия и не влизате в рисковани сделки, освен, ако не сте напълно убедени в правилността на избора си. Новите запознанства ще ви изпълват с хубави емоции и очаквания, и ще се радвате на внимание.

Но съществува и риск, особено, ако споделяте вълненията си с неподходящите хора, сред които могат да се окажат и някои от близките ви. В обществената, социалната, политическата и професионалната сфера ще стабилизирате позициите си, няма да липсват и делови предложения. Бъдете търпеливи и толерантни, за да поддържате по-гъвкави отношения в семейството, балансирайки между различни настроения, желания и цели. Нечие поведение може да ви създаде известно притеснение, но е по силите ви да избегнете конфликтите. Промяната във времето ще се отрази на хроничните ви страдания, възможни са ставни и сърдечни неразположения, главоболие, безсъние и пр, но като цяло ще имате настроение и дух. Не се претоварвайте с нищо и си осигурете повече време за отдих и културни развлечения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година