Сряда, 12 Август 2020
Стрелец

Месечен хороскоп
Май 2018

3395

Месечен хороскоп - Стрелец - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

За представителите на знака Стрелец месец май носи професионални, делови и лични удовлетворения. Упорити и амбициозни, ще използвате времето си разумно, за да разгърнете силите си и в други посоки, в зависимост от интересите и душевната ви нагласа.

 Във всички случаи имате реален шанс за реализация на нови проекти и дейности, от които ще печелите. Бъдете разумни и не позволявайте на емоциите да диктуват поведението ви, за да не загубите постигнатото. Сред неблагоприятните аспекти през месеца са изкушения, тласкащи ви към разточителство и показност, обслужваща нездрави интереси и подбуди. Ако сте прозорливи ще ги разпознаете и вземете мерки срещу действията на онези, които насърчавайки ви с ласкави думи прикриват користните си цели. Всичко трябва да бъде добре обмислено и реализирано с подходящите хора, да се справите сами ще ви бъде трудно. За предпочитане е да не създавате нови съдружия и не влизате в рисковани сделки, освен, ако не сте напълно убедени в правилността на избора си. Новите запознанства ще ви изпълват с хубави емоции и очаквания, и ще се радвате на внимание.

Но съществува и риск, особено, ако споделяте вълненията си с неподходящите хора, сред които могат да се окажат и някои от близките ви. В обществената, социалната, политическата и професионалната сфера ще стабилизирате позициите си, няма да липсват и делови предложения. Бъдете търпеливи и толерантни, за да поддържате по-гъвкави отношения в семейството, балансирайки между различни настроения, желания и цели. Нечие поведение може да ви създаде известно притеснение, но е по силите ви да избегнете конфликтите. Промяната във времето ще се отрази на хроничните ви страдания, възможни са ставни и сърдечни неразположения, главоболие, безсъние и пр, но като цяло ще имате настроение и дух. Не се претоварвайте с нищо и си осигурете повече време за отдих и културни развлечения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година