×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 18 Юни 2018
Стрелец

Месечен хороскоп
Май 2017

7982

Месечен хороскоп - Стрелец - 01.05.2017 - 31.05.2017 година

С приоритети, поставящи професионалните реализации напред в програмата ви през май, упорити, амбициозни и с добро отношение към обкръжението си, по тези и други причини ще се радвате на финансови и лични успехи. Подходящо време да разгърнете силите си и в други посоки, в зависимост от интересите и душевната ви нагласа. Във всички случаи шанса ви за нови проекти и дейности, особено за онези, които търсят предизвикателства и не спират да се развиват, е повече от реален. Преди всичко работете с разума си и не се поддавайте на емоциите, за да не загубите постигнатото. Възможни са изкушения, тласкащи ви към разточителство, повече развлечения и други, обслужващи дори не и вашите интереси подбуди. Ако сте прозорливи ще ги разпознаете и вземете мерки срещу действията на онези, които с ласкави думи прикриват користни цели. Не е препоръчително да се поддавате и на случайни хрумвания, всичко трябва да бъде добре обмислено и реализирано с подходящите хора, защото е сигурно, че да се справите с всичко сами ще ви бъде трудно. За предпочитане е да не създавате нови съдружия и не влизате в съмнителни сделки, освен, ако не сте напълно убедени в правилността на избора си. В същото време запознанствата ще ви носят свежи емоции, ще споделяте идеи и ще се радвате на внимание.

С изявите си в обществената, социалната, политическата и професионалната сфера, и не без подкрепата на влиятелни хора,ще стабилизирате позициите си, от което ще последват нови предложения. Със специален подход към близките си ще поддържате по-гъвкави отношения в семейството, балансирайки между различни настроения, желания и цели. Известно притеснение може да ви създава нечие поведение, но с толерантност от ваша страна конфликтите ще бъдат преодолени. Промяната във времето може да се отрази на хроничните ви страдания, изразяващо се в ставни и сърдечни неразположения, главоболие, безсъние и други, но като цяло ще имате настроение и дух, за които много ще ви завидят. Осигурете си повече време за отдих, защото развитията през май ще създават условия за повече натоварване през следващите месеци. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година