Събота, 13 Август 2022
Стрелец

Месечен хороскоп
Юли 2022

965

Месечен хороскоп - Стрелец - Юли - 01.07.2022 - 31.07.2022 година

Материалните ви желания през юли могат да влязат в противоречие с духовните ви стремежи и това да смути ежедневието ви. В тази връзка е добре да си отговорите на много въпроси, като изясните пред себе си накъде да насочите действията си. Но е ясно, че ако дадете предимство на едното за сметка на другото ще страда или семейството или емоционалния ви живот. Като духовни хора или стремящи се към това би следвало да сте наясно, че баланс е нужен във всичко.

Всяко залитане и изпадане в крайности на духа е пагубно, за това помислете, като се вслушате в сърцето и не пренебрегвате разума си. Очакват ви промени и пътувания, голяма част от които по ваша инициатива. Положителното ви отношение към проблемите ви помага по-лесно да намирате решения за тях, но не прибързвайте. Добре преценявайте възможностите и изпипвайте детайлите, за да елиминирате опасността от грешки. Често в състояние на стрес се колебаете и мените мнението си, влизайки в противоречие със собствените си решения и действия, с което пречите както на себе си, така и на околните.

В отношенията с интимния ви партньор бъдете открити, и не само с него, възможно е поради романтични увлечения и флирт навън да провалите връзката си, а впоследствие горчиво да съжалявате. Но от друга страна проблемите на децата ви ще са по-малко и това ще ви радва. Несемейните ще срещнат интересни хора, сред които и бъдещата им половинка. През дните от 11 до 13 юли бъдете бдителни за здравето си, по-малко се натоварвайте и не прекалявайте с нищо. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година