Събота, 20 Април 2024
Стрелец

Месечен хороскоп
Януари 2023

2174

Месечен хороскоп - Стрелец - Януари - 01.01.2023 - 31.01.2023 година

Чувствителността и емоциите ви през януари ще са силно изразени и това ще ви създава трудности в общуването на работното място и в обкръжението ви. Би било чудесно, ако можехте да погледнете на живота по-философски и да не се притеснявате за всичко сторено и не сторено от вас и от другите. Ако по-малко се доверявахте, нямаше да изпитвате толкова разочарование и щяхте да сте в подходяща кондиция сами да защитавате интересите си.

По-добре контролирайте мислите и поведението си, за да не влезнете в непреодолими противоречия с хора от най-близкото ви обкръжение. Допуснете ли това да се случи, ще се чувствате ощетени, материално и душевно. В професионален план се постарайте да приключите делата си до 22 януари и не се обвързвайте с нови проекти. След тази дата забравете за начинанията и се отдайте на рутината. Бъдете търпеливи и осъществете пътуванията, които предвиждате. През месеца ще се чувствате бодри и в добро здраве, ако избягвате преумората, притесненията, нервното напрежение и прекаления прием на лекарства, които ви вредят. По-често си почивайте и се разхождайте на чист въздух.

През месеца са уязвими черния дроб и нервната система, а също и кръвното налягане. През периода от 2 - 4 и 29 - 31 януари се грижете по-добре за себе си, не прекалявайте с алкохола и не рискувайте в нищо. В семейството обмисляйте добре намеренията си и ги споделяйте с партньора си, за да избегнете проблеми. Близките ви често ще се чувстват ощетени заради вашата заетост, а партньора пренебрегнат и недоволен. Съумейте да балансирате професионалните със семейните задължения, не изневерявайте, за да запазите хармонията в брака и семейството си. Краят на месеца е подходящ за пътувания, почивка и развлечения.