Вторник, 7 Февруари 2023
Стрелец

Месечен хороскоп
Януари 2022

1023

Месечен хороскоп - Стрелец - Януари - 01.01.2022 - 31.01.2022 година

Случващото се през януари ще ви навежда на размисли и помогне да осъзнаете много неща за живота и в частност за себе си. Ще бъде безболезнено и градивно, ако сте търпеливи и смирени, обратното ще ви изправи пред трудности от различен характер, които ще рефлектират върху психическото ви и физическо здраве.

По отношение на целите ви ще имате възможности да ускорите нещата в своя полза, да стабилизирате финансите и социалното си положение, ако сте организирани и не се разпилявате в много посоки, а следвате конкретно програмата си. Приспособимостта ви към условията на работа и живот често ще се превръща в предизвикателство пред вас и само с обективна оценка и приемане на даденостите ще успявате да сте в подходящата кондиция за работа, бизнес, интелектуални, творчески и духовни занимания. Не проявявайте ината си и не позволявайте на емоциите да определят поведението ви, защото има по-важни и стойностни неща, с които ще трябва да се съобразявате по пътя си. До 20 януари активността ви е намалена, заради което трябва по-добре да вникнете в казаното по-горе, за да преминете през периода без загуби. Шансовете ви да постигате това, което желаете действително са на лице, от вас зависи да действате и успявате.

Пътуванията ви ще са интересни, при много от вас те са сред приоритетите, в чиято реализация влагате много усилия, пари и време. Сред нещата, на които трябва да обърнете голямо внимание през периода е склонността ви да се сравнявате с другите. Работете върху това, защото то ви отдалечава от хора, ценни за развитието ви, сред които и ваши близки. На необвързаните им предстоят развития в интимната сфера. В семейството са възможни проблеми с децата или родителите, отново бъдете търпеливи и не създавайте излишно напрежение в случаите, когато делата ви не вървят според очакванията ви. Не рискувайте през дните от 13 до 15 януари и не предприемайте промени, за да избегнете провали. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-