×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 12 Декември 2018
Стрелец

Месечен хороскоп
Януари 2018

8501

Месечен хороскоп - Стрелец - Януари - 01.01.2018 - 31.01.2018 година

С всички сили ще се посветите на новото начало, което избирате да следвате в началото на годината, но бъдете реалисти и не се надценявайте, особено в професионален и делови план. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!

Уверени в себе си и без да падате духом, ще работите за подобряване на доходите и удобствата на бита си. Не бъдете нетърпеливи и припрени, за да не позволите на трудностите да провалят договорености и работни проекти, някои и с международно участие. Благоприятен период за това се очертава през втората половина на месеца, когато служебните и професионални ангажименти ще се увеличат. Обръщайте повече внимание на мнението на колегите си и търсете подкрепата на партньорите си, така, щото започнатото през януари да го приключите в определените срокове. В тази връзка се въздържайте от необмислени и импулсивни действия, повлияни от реклама или от хора, имащи користни намерения към вас и парите ви.

Подбирайте внимателно хората около себе си, за да не се превърнат в непреодолими препятствия в реализация на идеите ви. Няма да ви липсват възможности и предложения, към които ще се отнасяте с голяма доза колебание и съмнения, но когато детайлите станат по - ясни, ще дадете своят утвърдителен отговор. В семейството и с партньора ви ще имате хубави и хармонични взаимоотношения, даващи ви сигурност и спокойствие. Добре контролираните емоции ще ви предпазят от грешни решения и преценки.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година