×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 18 Юни 2018
Стрелец

Месечен хороскоп
Януари 2016

1612
С верен усет към случващото се, ще работите и живеете, оставяйки верни на принципите си и всичко, което определяте като важно в живота ви. Заслуга за последното имат и събитията, през които преминахте, както и равносметката, която правите. Успехът е с всички, които са отворили сетивата си за истината, красивото, любовта и вярата в доброто. Творците ще усетят прилив на сили и без да се губят в суета и безвремие, ще работят, претворявайки вдъхновението си на практика.
 
Ще намерите верния подход и думи към всеки, нуждаещ се от закрила, ласка, внимание и обич, за това и ще бъдете предпочитани като партньори, приятели и събеседници. Добри дни за финансите ви са около 4, 12 и 26, но бъдете предвидливи и не харчете излишно. Дните за помирение са в края на месеца, но най-добре би било да се лишите от такава необходимост, като станете по-великодушни към тесногръдите и необразованите. В периода 1 – 3 януари не рискувайте излишно, енергиите ще предразполагат към рисковани и недобре обмислени действия, за които времето още не е дошло.
 
Избягвайте алкохола и не прекалявайте с физически претоварвания. Около 19 януари ще почувствате прилив на емоции, които ако насочите към неподходящия обект, ще ви създадат напрежение и лошо настроение. Но е възможно тогава да срещнете и голямата си любов, ако се чувствате самотни, тъжни и неразбрани. Започнатите тогава диети ще имат положителен ефект върху фигурата и здравето ви. Спортувайте за здраве, макар и с ниски температури, природата ще ви помогне да се освободите от нездравите си мисли, калявайки волята и духа ви. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година