Петък, 30 Септември 2022
Стрелец

Месечен хороскоп
Януари 2016

1863
С верен усет към случващото се, ще работите и живеете, оставяйки верни на принципите си и всичко, което определяте като важно в живота ви. Заслуга за последното имат и събитията, през които преминахте, както и равносметката, която правите. Успехът е с всички, които са отворили сетивата си за истината, красивото, любовта и вярата в доброто. Творците ще усетят прилив на сили и без да се губят в суета и безвремие, ще работят, претворявайки вдъхновението си на практика.
 
Ще намерите верния подход и думи към всеки, нуждаещ се от закрила, ласка, внимание и обич, за това и ще бъдете предпочитани като партньори, приятели и събеседници. Добри дни за финансите ви са около 4, 12 и 26, но бъдете предвидливи и не харчете излишно. Дните за помирение са в края на месеца, но най-добре би било да се лишите от такава необходимост, като станете по-великодушни към тесногръдите и необразованите. В периода 1 – 3 януари не рискувайте излишно, енергиите ще предразполагат към рисковани и недобре обмислени действия, за които времето още не е дошло.
 
Избягвайте алкохола и не прекалявайте с физически претоварвания. Около 19 януари ще почувствате прилив на емоции, които ако насочите към неподходящия обект, ще ви създадат напрежение и лошо настроение. Но е възможно тогава да срещнете и голямата си любов, ако се чувствате самотни, тъжни и неразбрани. Започнатите тогава диети ще имат положителен ефект върху фигурата и здравето ви. Спортувайте за здраве, макар и с ниски температури, природата ще ви помогне да се освободите от нездравите си мисли, калявайки волята и духа ви. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година