Петък, 23 Април 2021
Стрелец

Месечен хороскоп
Февруари 2018

7328

Месечен хороскоп - Стрелец - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

През февруари активността ви, особено ако е насочена в бизнеса и професионалната кариера ще ви донесе стабилност. Друга важност, на която е препоръчително да обърнете внимание е да избягвате да спорите, да сте толерантни и умерени във всичко, за да не провалите постигнато.

В същото време няма да ви липсват идеи и желание за действие, но ако подреждате по важност приоритетите си и не пренебрегвате даденостите, ще ви бъде по-лесно в реализация на плановете ви. Бъдете реалисти и не изпадайте в заблуди. Изяснете какво искате за себе си от живота, защото, поддавайки се на инерцията, един ден може да не оцените правилно ситуацията и да се върнете в началото. Преди да приемете предложения за включване в бизнес, осигуряващ ви печалби и управленски позиции добре обмисляйте решенията си. По отношение на професионалната ви и житейска обвързаност с други хора бъдете подготвени. Ще ви търсят за съвет и конкретна подкрепа, но не се възгордявайте и бъдете полезни, покажете се на ниво и няма да съжалявате.

Ще се отличавате с много и добра енергия, която насочена правилно, може само да ви бъде от полза, в това число от пътуванията ви и всяка друга, честна и почтена работа. Пред необвързаните, а и не само пред тях, се очертават нови запознанства и връзки, които ще се отразяват положително на настроението и духа ви. В семейството ще живеете в градивна и спокойна атмосфера, която ще се отразява добре на здравето и взаимоотношенията ви. В дните от 4 до 6 февруари, бъдете особено внимателни и не рискувайте в нищо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година