×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Март 2018
Стрелец

Месечен хороскоп
Февруари 2016

3554
Февруари е хубав за вашите пари. Ще работите повече и с жар, за да реализирате плановете си, които през тези дни ще са покровителствани от добра енергия. Смелостта ви ще се изрази не само в рисковани начинания, но и по отношение на хора, с които до скоро сте имали непреодолими различия във възгледите и интересите ви. И което е по-важно, ще успявате да ги подчините на своите, разбира се, не без усилия и здрава мисъл. Все пак не минавайте границите на добрия тон и се съобразявайте с чувствата на околните, най-вече тогава, когато открито ги критикувате и сочите недостатъците им. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
По отношение на личната си свобода ще вложите повече енергия, за да защитите интересите и правото си на избор, но защо пренебрегвате подобна нужда у другите? За това не правете нищо, което би ви навредило, в това число и на околните, защото не е възможно те да са нещастни, а в същото време вие да изпитвате задоволство. В тази връзка говорете само по същество, споделяйте с онези, които обичате и не пречете на никого да живее живота си така, както го разбира.
 
В професионален и личен план ви предстои да пътувате, обмяна на визити, някои от които в чужбина. Очакват ви допълнителни приходи от рента, хонорари и изяви, които ще предшестват дълготрайна заетост. Избягвайте физическо натоварване особено в дните 24 – 26 февруари, и работете за укрепване на организма си.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.