Вторник, 7 Април 2020
Стрелец

Месечен хороскоп
Декември 2019

2764

Месечен хороскоп - Стрелец - Декември - 01.12.2019 - 31.12.2019 година

Декември ще изпълни живота ви с промени, за част от които сте работили, но са възможни и изненади. Каквито и да са развитията ги посрещнете спокойно, за да се възползвате по най-добрия начин от тях.

Като цяло ще имате успех в начинанията си, стига да сте търпеливи и да не прибързвате в решенията си. На работното място ще се справяте в срок с поставените ви задачи, а някои от вас ще имат възможност да направят поредния скок в кариерата или да стабилизират позициите си. Занимаващите се с политика могат да се сблъскат с противоречия и неразбирателство със своите съпартийци, и това да повиши напрежението около тях. Бъдете отговорни към себе си и към околните, тактични и толерантни в отношенията си. Отърсете се от гордостта си и приемайте другите с техните знания и умения, които са не по-малко от вашите, за да не изпаднете в заблуди и да поемете в грешна посока. Предстоят ви срещи и договаряния с делови партньори, на които ще подписвате документи и определяте условия по съвместни проекти, чието изпълнение ще стартирате през следващата година.

Очакват ви задгранични командировки, а други от вас ще организират посрещане на Нова година в чужбина. От вас зависи да съхраните добрата си физическа форма, като не стигате до преумора, не прекалявате с алкохола, лекарствата, пикантната храна и следите състоянието на кръвното си налягане и кръвна захар. Ако не показвате особеностите на характера си, не критикувате и не сте хапливи в забележките си, ще запазите атмосферата на дома спокойна и празнична, създавайки приятни емоции на близките си и на любимите ви хора. Посрещнете Коледа и Новата 2020 година в добро здраве и висок дух. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година