Събота, 24 Юли 2021
Стрелец

Месечен хороскоп
Декември 2015

3882
В особено настроение ще преминете през декември, вслушвайки се най-често в себе си и оставайки безразлични към обкръжението си. Нежеланието ви да споделяте намеренията и не предсказуемостта на действията ви може да се превърне в повод за конфликти с хората, с които съжителствате и работите. Не прибързвайте в нищо, а най-малко в решенията си, защото вероятността да сгрешите е голяма. Внимателното ви отношение и дружелюбно поведение ще помогнат да компенсирате пропуските си и да отстраните грешките си, особено във време на равносметка, каквото е през декември.
 
Ще имате възможност да приключите деловите задачи до 20 декември, ако не се инатите и не прекъсвате връзките си с делови и бизнес – партньори. Възползвайте се от благоприятните енергии през декември и насочете усилията си към решаване на всичко, свързано с бизнеса, изявите ви в обществото и в семейството. Ще решавате въпроси, касаещи наследство и придобиване на имущество, кандидатстване за нова работа, което може да бъде свързано с явяване на конкурс и ще изисква да разширите информираността си в конкретната сфера.
 
Успоредно с това е време да осъзнаете, че да поддържате жива връзката си с околните, съвсем не означава да налагате своите виждания, а да сте съпричастни към проблемите им и да сте склонни на компромис, удовлетворяващ и двете страни. Здравето ви до голяма степен ще бъде повлияно от настроението ви, което значи, ако се чувствате тъжни, то задължително трябва да се погрижите за дихателната и нервната си система, които са най-уязвими през дните от 9 до 11 декември. Внимавайте и се пазете от простуди и инфекции. Посрещнете с хубави емоции  Новата година. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година