Неделя, 23 Януари 2022
Стрелец

Месечен хороскоп
Август 2019

2779

Месечен хороскоп - Стрелец - Август - 01.08.2019 - 31.08.2019 година

При много от вас емоциите през август ще вземат връх и чувствителността ви може да се трансформира в агресия. Често ще се опитвате да налагате мнението си над другите и да изтъквате предимствата си, с което няма да печелите нищо друго, освен хорската неприязън.

Разумни сте и имате неограничен потенциал, не си създавайте сами прегради пред себе си, а използвайте качествата си за добри и хуманни цели. В професионално отношение ще имате възможност да изпъквате с интелект и находчивост, които ще ви носят предимства, стига да имате предвид казаното по-горе. Материалното ви положение съвсем няма да е лошо. Ще осъществите подготвени сделки и финансови реализации, с които ще се гордеете. Съдбата ви помага да влагате енергията си и в други важни и полезни за вас занимания, да отхвърлите изостанали задачи, да започнете планирани ремонти и осъществите желани пътувания. Не пренебрегвайте себе си, вземете отпуска и по възможност заминете на почивка със семейството.

Бъдете състрадателни, но не се оставяйте да ви манипулират. Ще избегнете много проблеми, ако сте прозорливи и отсявате стойностните хора около вас, като не позволявате на недобронамерени и зложелателни люде да ви използват за користните си цели. Въпреки летните температури здравето може да ви създава проблеми, най-вече по отношение на тазобедрените стави. Грижете се по-добре за себе си, избягвайте неудобни обувки и не вдигайте тежести. Коригирайте теглото си, ако това се налага, като заложите в менюто си на повече плодове и зеленчуци. Създавайте приятни емоции на близките и любимите си хора, по-малко критикувайте и не наранявайте никого. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година