Четвъртък, 20 Юни 2019
Стрелец

Месечен хороскоп
Август 2018

2416

Месечен хороскоп - Стрелец - Август - 01.08.2018 - 31.08.2018 година

Август е ползотворен за вашите професионални, обществено-политически, социални и творчески проекти, на които ще посветите повече време и труд.

Постигнатото ще ви донесе пари и слава, стига сами да не си създадете проблеми, стремейки се да сте навсякъде и щедро да раздавате съветите си. Материалната страна на живота ще определя действията ви и ще загърбите духовното, но устремеността ви към парите и славата ще ви донесат така желаните придобивки. Полезно е да осъзнаете, че не всичко е пари и да не подчинявате мислите и поведението си само на тях, защото преходността им е всеизвестна, а загубеното не може да се върне. Отнасяйте се с внимание към колегите и хората от обкръжението ви, по причини, изтъкнати по-горе, рискувате да останете в само изолация. Контролирайте импулсивността си и не се забърквайте в конфликти, заблуждавайки се, че вие сте най-добрите във всичко. Имайки предвид казаното, ще се предпазите от задълбочаващи се проблеми, сред които и здравословни.

Натовареността ви през месеца ще повиши напрежението покрай вас, за това си позволете повече време за отдих. Избягвайте приема на алкохол, за да не претоварите черния дроб и нервната система, и при първи признаци на неразположение потърсете компетентен съвет. От 15 до 17 август бъдете по-внимателни във всичко, което правите. Професионалните успехи имат и своята обратна страна, която ще усетят семейните, най-често заради отсъствието от дома и липсата на грижи за децата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година