Вторник, 23 Юли 2019
Стрелец

Месечен хороскоп
Август 2016

5408
Месечен хороскоп - Зодия Стрелец - 01.08.2016 - 31.08.2016 година
През август работете за стабилизиране на постигнатото, като не оставате безразлични и към предизвикателствата около вас. Натовареността ви няма да е по-малка, въпреки, че периодът е подходящ за почивка, но вие ще бъдете подложени на проверка, което значи, че трябва да сте в кондиция и с готовност за действие във всеки един момент. Добре е всичко около вас да бъде в умерени граници, крайностите не са препоръчителни и дори вредни, за това не се разпилявайте в много посоки. Месецът не е подходящ за придобиване на недвижима собственост, но след 26 август отпадат ограниченията и може да планирате по-мащабните си действия. Правете нещата така, както ги виждате вие, като се ръководите от разума и не робувате на емоциите си. Обратното ще стане причина да влошите отношенията си с роднини, колеги и хора от обкръжението ви. Интимните ви отношения също ще са в пряка зависимост от психическото ви състояние.
 
Нервността, умората, липсата на средства и време могат да погубят връзката ви, заради което горчиво ще съжалявате. Покажете на партньора си, че цените разбирането му, но и не злоупотребявайте с търпението му. За това не отлагайте да вземете важните си решения и ги следвайте, като предприемете нужните действия. Също така не правете нищо на инат. Ако имате предложения ги обмислете, но влезнете ли в противоречие заради тях със семейството си, не взимайте решения, само за да ги нараните. Постигнатата хармония в отношенията би ви направила печеливши във всяка сфера, за това си поставете за цел да възстановите мира помежду ви. Осъзнаете ли го, пътя натам е лесен. През дните от 5 до 9 август бъдете особено внимателни към здравето си, избягвайте всякакво претоварване и щадете нервите си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година