Вторник, 27 Юли 2021
Стрелец

Месечен хороскоп
Април 2021

1186

Месечен хороскоп - Стрелец - Април - 01.04.2021 - 30.04.2021 година 

Няма да ви липсва енергия през април, особено в третата десетдневка, когато Слънцето навлиза във вашия знак, но е препоръчително да обмисляте добре делата си и не прибързвате в нищо, а най-вече в периода до 18 април, когато Меркурий е ретрограден. Не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи, не започвайте нови дела и обмисляйте прецизно работата си. Изпреварването на събитията може да ви носи само негативи.

По отношение на предстоящи съвместни начинания, които е добре да планирате за след 18 април, изяснете предварително условията и отношенията си с партньори и хората от екипа, за да си спестите бъдещи недоразумения и тревоги. Бъдете тактични и не коментирайте ничии действия, освен, ако това не влиза в служебните ви задължения. Не поемайте чужди товари и отговорности, защото е сигурно, че ще си останат за ваша сметка. Понякога емоцията ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. В личен план няма да липсват запознанства, срещи, пътувания, и хора, които ще ви разнообразят приятно. Но като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.

Податливи сте на емоции и понякога ви е трудно да овладеете положението, след което калкулирате загуби. Полезно е все пак добре да премисляте с кого се обвързвате и най-вече с кого сте в конфликт, особено до 18 април, за да не си създадете врагове за цял живот. Проявявайте твърдост, решителност и последователност в делата си, ако искате да стабилизирате постигнатото и да поддържате коректни взаимоотношения с обкръжението си. Дните от 12 до 14 април са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година