Петък, 10 Юли 2020
Стрелец

Месечен хороскоп
Април 2019

2894

Месечен хороскоп - Стрелец - Април - 01.04.2019 - 30.04.2019 година

Април ви носи промени, към които ще се приспособите бързо, стига да оцените възможностите и късмета си. Постигнатото до тук е добра основа за професионален и житейски просперитет.

Ако считате, че казаното не отговаря на действителността просто не дооценявате положението си, бъдете обективни. Интуицията и разума ще ви помогнат да добиете повече самочувствие и с хъс да осъществявате намеренията си. Нови запознанства, пътувания и срещи ще обогатяват информираността, професионалния ви и житейски опит. Успехът ще ви съпътства, не се суетете и вземете делата си в собствените ръце. В семейството ще имате хубав повод за тържество, ще се радвате на сбъднати желания и щастливи ще гледате напред. Казаното ще се отразява положително на общуванията ви, с повече топло чувство и без ирония ще утвърждавате връзки, контакти и отношения, извличайки максималното за себе си от всяка ситуация.

За някои от представителите на знака април носи възможности за нова работа, а други ще създават контакти и сътрудничество със задгранични партньори. Всичко това е реално осъществимо, ако бъдете искрени в отношенията, поведението и чувствата си. Обратното ще дистанцира много хора от вас, ще се чувствате самотни, ненужни и предадени, вина за което трябва да търсите единствено в себе си. В здравословен план не сте застрашени от сериозни проблеми. Заради промяната във времето са възможни оплаквания в ставите и тазобедрения пояс. Избягвайте физическа преумора и носете удобни обувки. Направете курс по физиотерапия. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година