×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 20 Юни 2018
Стрелец

Месечен хороскоп
Април 2017

8859

Месечен хороскоп - Стрелец - 01.04.2017 - 30.04.2017 година

Април ще бъде интересен, натоварен, вдъхновяващ и притеснителен за представителите на вашия знак. Ще има от всичко, в зависимост от мисленето, активността, физическото ви и емоционално състояние, и не на последно място от стремежа ви да се развивате духовно. С други думи ще бъде месец на самооценка и преосмисляне, на трансформации и ново начало. По отношение на професионалните ви, творчески и лични планове, както и на всички останали, бъдете дискретни и не говорете пред всеки за тях. Ще ви бъде по-лесно в реализацията им, ако се доверявате на собствени сили и по-малко на външни, за да не останете разочаровани. В екипните занимания давайте по-често израз на уважението си към работата и мнението на колегите и партньорите си, за да не възпрепятствате общите решения и поставени срокове. В различна степен материалната ориентираност на действията ви може да претърпи промени, чийто причини трябва да търсите на вън и вътре в себе си. Ако задълбочено анализирате ситуацията и своето място в нея, ще си изградите обективна оценка и съответно ще калкулирате по-малко загуби. Не допускайте горчивия опит да ви научи на житейските истини, с които не се сблъсквате за пръв път.

Бъдете добри и отвръщайте с добро на всичко покрай вас, но спазвайте правилото да не предлагате сами услугите си, ако такива не са ви поискани. В противен случай вероятността да се превърнат във ваши врагове онези, към които сте проявили милосърдието си е реална, както и разочарованието, което ви чака. И в същото време това не означава да вините някого за неблагодарността му към вас, защото истинската причина е другаде. Тук отново излизана преден план умението ви добре да преценявате хората и най-вече себе си. Дали действията ви са правилни и какво в крайна сметка целите? Ако те са користни, но привидно добронамерени, като бумеранг ще се обърнат срещу вас. Правилните изводи ще ви помогнат да се освободите от ненужен товар и по-оптимистично да продължите по пътя си. Осигурете си повече почивка и развлечения, споделяйте с близките си всичко, което ви вълнува и ще живеете по-спокойно. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година