Понеделник, 5 Юни 2023
Скорпион

Месечен хороскоп
Септември 2022

1681

Месечен хороскоп - Скорпион - Септември - 01.09.2022 - 30.09.2022 година

Хубави възможности ще ви предложи септември и ако съумеете да се възползвате, ще останете доволни от постигнатото. На работното ви място са възможни промени, инициирани не само от вас, но и от колегите. Не се отнасяйте злобливо към тях, вникнете в детайлите и ще откриете предимствата, стига да сте обективни и прозорливи, каквито всъщност сте си.

Потиснете желанието си на всяка цена да се налагате и по въпросите, в които не сте достатъчно компетентни търсете мнението на специалисти. Ако имате интересни предложения не отказвайте съвместни действия, със сигурност ще ви донесат печалба. Бъдете гъвкави и не се противете да приемате заповеди, особено, ако сте в позиция на подчинени и дори търсещи. Правете компромиси, защото с ултиматуми нищо не се постига, дори и да имате управленски функции;животът до тук би трябвало да ви е научил на това. В същото време не забравяйте, че има хора, които милеят и се притесняват за вас, предвид претенциозността ви и крайностите, на които сте склонни понякога. По-малко нерви влагайте в отношенията си и по-често се усмихвайте. Нуждата от почивка е налице и не само за вас, но и за близките ви, за това организирайте отпуската си и ги заведете на тихо и спокойно място, където ще прекарате чудесно.

Такова може да бъде и ако предпочетете да пътувате, в страната или в чужбина, ще се чувствате по-спокойни и с настроение за развлечения. За други периодът се свързва с ремонти, най-вече по дома. Обновената ви къща ще създаде уют и помогне за сближаване с роднините. Освен това ще се проявите и като находчиви рентиери, предлагайки добри условия за живеене и работа на хората, които ще ползват имота ви. Това естествено ще ви носи печалби. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-