Петък, 30 Септември 2022
Скорпион

Месечен хороскоп
Септември 2017

10110

Месечен хороскоп - Скорпион - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

Предстоят развития, на които възлагате големи надежди, запазете темпото си и продължете с работата по новите си проекти, за да се радвате на постигнати резултати. В интерес са бизнеса и парите ви е да анализирате пропуските и грешките, но и да обсъдите с партньорите и семейството намеренията си, за да изчистите неясноти и постигнете очакваните резултати.

Направите ли го, не се тревожете за близкото си бъдеще, ще останете удовлетворени и горди от себе си. Очакват ви силни изяви, които ще провокират завистта на много хора около вас. Препоръчително е да не се вземате много на сериозно и да не се изживявате като някакво изключение, за да не навредите на позициите и авторитета ви. Мобилизирайте се и направете всичко възможно, за да стигнат идеите ви до по-широк кръг от хора, ако търсите подкрепата им. Бъдете честни, открити и се грижете не само за собствените си интереси, но и за онези, към които се стремите. Само така ще може да ги привлечете за каузата си. Не допускайте финансови противоречия да съсипят отношенията ви в семейството.

Желанието и стремежът ви да живеете спокойно и щастливо често ви кара да игнорирате всеки, който не споделя мислите ви. Не поемайте излишни рискове, за да не последват загуби. Ще ги избегнете, ако по-често да се вслушвате в съветите на хора, които са минали по вашия път, имат опит и са добронамерени към вас. Прибързаните действия не са желателни и не бива да спекулирате със слабостите на онези, с които животът ви среща. Необвързаните ще почувстват радостта от новата си любов и дано това чувство остане завинаги у тях. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година