Четвъртък, 28 Май 2020
Скорпион

Месечен хороскоп
Септември 2015

2431

Разумният ви подход към нещата през този месец ще определя победите ви, и обратно. Влагате ли повече емоции и агресия, не очаквайте добри развития на делата си. На работното място напрежението ви ще продължи, но от вас зависи да го сведете до минимум, като бъдете овладени, коректни и посочите слабите страни на системата, но на онези, от които зависят решенията. Влагате прекалено много нерви и хабите енергията си напразно, изживявайки се като хора, които могат да оправят всички бъркотии и нередности.

Помислете добре и вземете навреме мерки, за да не увредите фатално нервната система и здравето си. Огледайте се, около вас има хора, които ви обичат, подкрепят и на които може да разчитате, като се започне от семейството, приятелите, колегите и дори онези, с които не сте чак толкова близки, но сте ценени. Добре преценявайте мястото си и не настоявайте за позиции, в които може да се провалите, заради криви сметки. Това се отнася и за отношения, защото понякога търсите близостта на хора, с които бързо установявате различията си в интелектуалното ви ниво и интереси, което ви отегчава безумно.

Грижете се по-добре за себе си и потребностите си, не пренебрегвайте нуждата от развлечения и излети сред природата, независимо от температурите, за да се справите по-лесно с депресията и стреса. По отношение на жилищните проблеми ще имате възможности да ги решите кардинално, но и обратното не е изключено. Във всички случаи умереният подход ще ви спести нови неприятности, а и като не търсите предизвикателства на всяка цена.

Годишен хороскоп за 2020-та година