×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 17 Юли 2018
Скорпион

Месечен хороскоп
Септември 2015

2259

Разумният ви подход към нещата през този месец ще определя победите ви, и обратно. Влагате ли повече емоции и агресия, не очаквайте добри развития на делата си. На работното място напрежението ви ще продължи, но от вас зависи да го сведете до минимум, като бъдете овладени, коректни и посочите слабите страни на системата, но на онези, от които зависят решенията. Влагате прекалено много нерви и хабите енергията си напразно, изживявайки се като хора, които могат да оправят всички бъркотии и нередности.

Помислете добре и вземете навреме мерки, за да не увредите фатално нервната система и здравето си. Огледайте се, около вас има хора, които ви обичат, подкрепят и на които може да разчитате, като се започне от семейството, приятелите, колегите и дори онези, с които не сте чак толкова близки, но сте ценени. Добре преценявайте мястото си и не настоявайте за позиции, в които може да се провалите, заради криви сметки. Това се отнася и за отношения, защото понякога търсите близостта на хора, с които бързо установявате различията си в интелектуалното ви ниво и интереси, което ви отегчава безумно.

Грижете се по-добре за себе си и потребностите си, не пренебрегвайте нуждата от развлечения и излети сред природата, независимо от температурите, за да се справите по-лесно с депресията и стреса. По отношение на жилищните проблеми ще имате възможности да ги решите кардинално, но и обратното не е изключено. Във всички случаи умереният подход ще ви спести нови неприятности, а и като не търсите предизвикателства на всяка цена.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година