Петък, 24 Септември 2021
Скорпион

Месечен хороскоп
Октомври 2020

2083

Месечен хороскоп - Скорпион - Октомври - 01.10.2020 - 31.10.2020 година

Каквото и да ви струва през октомври, работете за своя просперитет, за да се радвате за дълго на постигнато. Няма да ви липсват възможности и ситуации, които ако добре прецените и се възползвате от тях, ще можете да сте на върха не само в професионален, но и в личен план. По-мъдри и с опит, ще работите и за създаване на хубави взаимоотношения с околните, нещо което сте могли да постигнете и до сега, но никога не е късно. Не превръщайте в основна цел новите начинания, а работете по текущите си проекти и задачи, като не пренебрегвате и дребните детайли.

Финансови придобивки и други желани развития ще ви направят по-добри, внимателни и нежни, с което ще впечатлявате приятно. Но трябва ли да сте добре финансово, за да покажете благоразположението си, разбира се, не и е време да го осъзнаете. Няма да ви липсва решителност и смело ще заявите претенциите си, било към шефа или в друг план. Добре е все пак да оценявате момента и да не избързвате, за да не последват разочарования. Работата ви по проекти, започнат през лятото ще попълни не само банковата ви сметка, но ще ви донесе морално удовлетворение. Повишавайки информираността и опита си, смело ще се впуснете в ново предизвикателство, за което е добре през октомври само да се подготвяте, а началото му да планирате през следващи месеци.

Очевидно става въпрос за дългосрочни цели, но в специалността ви е системно и методично да се погрижите за детайлите, за да елиминирате всякакви изненади по пътя. Ако въпреки подредеността ви нещата не се развиват по план, което е малко вероятно, не изпадайте в депресия. Със силата на разума преодолейте моментните си настроения и устремете поглед напред, защото бъдещето ви съвсем не е лошо. Отношенията с партньора ви ще са на приливи и отливи. С друг ще възобновите връзката си и няма да скучаете. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година