Четвъртък, 18 Април 2024
Скорпион

Месечен хороскоп
Октомври 2018

3305

Месечен хороскоп - Скорпион - Октомври - 01.10.2018 - 31.10.2018 година

Емоцията, владееща ви през октомври ще се превърне в основна причина за неосъществените ви цели и нерешени проблеми, а недоволството и гнева, които не ви напускат  трудно ще се издържат и от близките ви.

Можете да избегнете всичко това, ако си наложите умереност и разум, не се поддавате на спонтанните си хрумвания и по-често си давате сметка за ефекта от думите и поведението си върху обкръжението ви. Заради властващата емоция и засилените ви материални стремежи ще ви бъде трудно да преценявате правилно хората, които допускате в делата си. Не инвестирайте и не започвайте нови дела, смирете се и се въздържайте от конфликти, за да излезете от месеца с по-малко физически и душевни травми, и неприятели. Занимавайте се само с познатите ви неща и рутинни задължения, не поемайте нови отговорности и се погрижете по-добре за семейството си. Лошото ви настроение може да се превърне в непреодолим проблем и да се стигне до раздели с любими хора. Като разумни, знаещи, можещи и практични хора, няма да са ви нужни непосилни усилия, за да поддържате нормални взаимоотношения, да не критикувате и да бъдете дружелюбни.

Направете го и ще останете доволни от себе си. През месеца сте податливи на инфекциозни заболявания и на проблеми с половите органи. Възможни са и простуди. В интимния си живот ще се радвате на приятни емоции и възможност да се обвържете с подходящия партньор, ако сте самотни. Но не избързвайте, ако избора ви се основава повече на материални сметки и по-малко на любов, защото това няма да ви направи щастливи. Семейните Скорпиони да са по-предпазливи и да не се поддават на изкушения, за да не последват раздели. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!