Събота, 28 Януари 2023
Скорпион

Месечен хороскоп
Октомври 2017

11657

Месечен хороскоп - Скорпион - Октомври - 01.10.2017 - 31.10.2017 година

Като отплата за трудолюбието и находчивостта ви октомври ще бъде един успешен месец за професионалните ви изяви и финансови постъпления.

Ще имате добри възможности за издигане в управлението, което ще поласкае самочувствието ви. Съветът ми е преди да приемате новия пост да си направите реална оценка на нещата, защото в стремежа си към властта може да изгубите много по-ценни неща и после да съжалявате. Последното съвсем не изключва да си намерите допълнителна работа, с която да подпомогнете бюджета си. По отношение на контактите и връзките си през октомври е препоръчително да не се обвързвате с нови делови партньори и да контролирате желанието си на всяка цена да наставлявате , пък било то и с добри намерения. В това изнервено ежедневие малцина се интересуват от чуждо мнение и често приемат съветите като укор. За това не рискувайте да изгубите ценни приятелства само защото емоциите ви идват в повече. По отношение на пряката ви работа и новите начинания месецът позволява да постигнете много, стига да не пропуснете възможностите си.

В реализация на целите ви е възможно да се натъкнете на трудности от различен характер, каквито никога не са ви липсвали, но с воля и желание всичко е постижимо. В много отношения ще респектирате с категоричния си подход и решения, което в повечето случаи ще ви носи придобивки. Контролирайте негативните емоции и обземащата ви на моменти злоба, не живейте с чувство за мъст и по-често прощавайте. Радвайте се на успехите на другите, за да има с кого да споделяте своите. Харчете разумно и не допускайте да изпадате в крайности за нищо, каквито склонности проявявате понякога. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-